X
 

#TennisForAlle seriespill2018

  • IMG_4977.JPG

Vi ser med glede den økende aktiviteten i klubben. Som et tilbud til alle ("tennis-for-alle") drar vi derfor igang uformelt seriespill med det sosiale i fokus :-)

Hensikt
Medlemmene får mulighet til å spille mot spillere som har et noenlunde likt ferdighets- og ambisjonsnivå. Klubben ønsker at dette også skal være et tilbud til nye medlemmer som kanskje ikke har så mange å spille med. Vi ser for oss et uhøytidelig tilbud med det sosiale i sentrum, slik at medlemmene kan bli bedre kjent med hverandre og slik at vi får mulighet til å spille med andre enn de vi spiller med til daglig. Begge kjønn i alle aldre kan delta.

Gjennomføring
Best av 3 sett, med tiebreak i alle sett. En spiller kan maks utfordre den spiller som ligger 3 plasser foran seg selv. Ligger du som nr 6, kan du utfordre nr 5, 4 eller 3. Vinner utfordreren, tar vedkommende plassen til den som ble utfordret, og taperen rykker en plass ned. Vinneren redigerer dokumentet som ligger under filer på Facebooksiden. Tanken er at spillerne dømmer selv, ved usikkerhet om ballen er inne eller ute, spill ferdig poenget, gå tilbake å se på merket, er ballen inne da vinner den som vant poenget, er ballen ute da taper den som slo ballen ut poenget. Ved tvil spilles poenget på nytt. Det er fullt mulig å få en tredje person til å dømme.

Ved oppstart plasseres medlemmene etter antatt ferdighetsnivå (basert på resultater fra fjorårets klubbmesterskap), uten at dette er veldig avgjørende, da rangeringen antas å sette seg etter få spilte kamper. De som ønsker å delta underveis og nye medlemmer plasseres nederst i rangeringen.

Blir du utfordret, må kampen spilles i løpet av 14 dager. Hvis du ikke har mulighet til det vil utfordreren overta din plass. En gang pr. sesong kan hver enkelt spiller utfordre hvem som helst over seg på rangeringen. Vinner utfordreren tar han på samme måte plassen til den som ble utfordret. Benyttes denne muligheten settes dato denne ble benyttet i egen kolonne bak navnet til den som utfordret for å synliggjøre at muligheten er brukt for denne sesongen.

Premiering
Vi ser også for oss å premiere noen av deltakerne på banketten i forbindelse med klubbmesterskapet i august. Håper at flest mulig av dere melder dere på via vår Facebookside, slik at vi kan sette igang den 1. mai.

Vi ønsker at flest mulig blir med på dette uhøytidlige spillet og ber om påmelding innen søndag 29.04. Meld dere på enten via dette arrangementet på FB (alternativt via sms til undertegnede). Vi har håp om å ha listen klar på facebook innen 1.mai.

"Tennis for alle"


Mvh
Sportslig komitè
v/Arnulf Pettersen
(Tlf. 93233573)


Tilbake

Kontakt oss


Kristiansund Tennisklubb

Tennisveien 

6508 Kristiansund N

 

922 40 508 Erik Rognskaug (Klubbformann)
post@ksutennis.no


 Følg oss på Facebook
 Følg oss på Twitter

Kontaktskjema