X
 

Harde slag

  • Harde slag.JPG

Både på Tennisforum og Tennistinget fikk du informasjon om tennishistorieboken. Nå følger vi opp her;
 
Entusiasmen og oppslutningen fra et samlet Tennis-Norge har vært god, men fortsatt må vi selge flere bøker for å få dekket produksjonskostnadene våre.
 
Boken om norsk tennishistorie har i stor grad vært et frivillig dugnadsprosjekt. Kanskje tenkte vi for omfattende, men siden den fulle historien frem til 2016 aldri hadde vært dokumentert, utgjør tekst og bilder 440 sider.
 
Vi møtte en utrolig entusiasme fra alle kanter av landet som heiet på oss ved å sende inn sine lokale historier og unike bilder. Tusen takk til hver og en som bidro med sin unike innsats. Det landsomfattende engasjementet passet som hånd i hanske for oss som mente det var særlig viktig har det vært å ha med stoff fra alle deler av landet – og fra alle klubber.
 
Tilbakemeldingene fra de som har lest boken er enstemmige: Dette er et praktverk.
 
For å kunne selge flere bøker gjennomfører vi mange tiltak. Ett er at vi kontakter de klubbene som ikke allerede har kjøpt bøker for salg til medlemmene, og gir et spesielt godt tilbud. Vi ber disse kjøpe minst 10 bøker a kr. 490,- og i tillegg få 5 bøker (verdi kr. 1.950,-) GRATIS fra oss.

 

Bøkene kan selvfølgelig selges til medlemmene

Klubben kan bruke dem til premier i klubbmesterskapet

Klubben kan gi dem til personer som melder seg inn i klubben

Klubben kan hedre styret og ressurspersoner i klubben

Klubben kan gi en honnør til samarbeidspartnere og sponsorer

Klubben kan gi en gave til skolene og biblioteket

Og om noen uker (faktisk) er det jul!

 
Ja, mulighetene er mange – og listen kunne vært mye lengre.
 

Så til det alvorlige

 
Vi har gjort en forsømt jobb. En jobb mange har hatt ansvaret for – og som burde vært gjort fortløpende år, for år!
 
Historie som ikke dokumenteres forsvinner. Så brutalt er det!
 
Og norsk samlet tennishistorie var ikke dokumentert. Derfor er denne bokutgivelsen viktig, og et ansvar som påhviler oss alle. Ingen kan løpe fra historien, og den måtte dokumenteres nå, mens viktige personer og kilder fortsatt var tilgjengelige.
 
Det var først og fremst entusiasme som drev oss fremover gjennom de over tre årene vi arbeidet med boken. Så dedikerte har vi vært at vi ikke en gang har dekket noen av kostnadene våre. Leverandærene har også stilt opp uten noen som helst betalingsgaranti!
 
Men nå er altså realiteten den at prosjektet er ferdigstilt, alle jubler, mens vi fortsatt mangler noe penger til å gjøre opp for oss. (Regnskapet pr. 15.10 viser en udekket gjeld på kr. 180.000,-) Det er en situasjon ingen kan være bekjent av!
 
Selvfølgelig burde dette vært et fellesprosjekt fra starten av, men når situasjonen har blitt slik den er, kan vi ikke skru klokken tilbake. Nå må alle være snill å bidra, ved å kjøpe bøker.
 
Bøker som gir svært god valuta for pengene! 


Tilbake

Kontakt oss


Kristiansund Tennisklubb

Tennisveien 

6508 Kristiansund N

 

922 40 508 Erik Rognskaug (Klubbformann)
post@ksutennis.no


 Følg oss på Facebook
 Følg oss på Twitter

Kontaktskjema