X
 

Finaledag og bankett

  • IMG_4078.JPG
  • Boteco logo.PNG
  • Boteco.PNG
  • SCLB.jpg
  • IMG_4015.JPG
  • IMG_4027.JPG
  • IMG_4040.JPG
  • IMG_4042.JPG
  • IMG_4072.JPG

Klubbmestereskapet 2017 har nå pågått over ca 3 uker i tennisveien. Anlegget har mottatt stor applaus og mye skryt fra deltagerne. Klubben ønsker å takke samtilige påmeldte for en strålende innsats levert i god sportsånd. Dette har vært utrolig gøy.16 spillere var påmeldt i single og double, hvor det totalt skulle spilles 15 kamper i single og 7 i double. Det gjenstår 1 semifinale i single, i tillegg til begge finalene som går lørdag kl 10.00 double og 16.00 single. 

Erik Rognskaug / Svein Aage Neergaard skal opp mot Yngve Kruse / Rune Sundsøy i double finalen. En spennende kamp som vi anser for å være helt åpen. I single finale er Kjetil Johnsen klar, og siste semifinale spilles fredag kl 1700 mellom Yngve Kruse og John Erik Klinge. Det må sies at Klinge er turneringens store overaskelse samtidig som Kruse er favoritt til å avansere videre. Begge finaler vil spilles på Sparebank1banen.

Vi håper flere tar turen til tennisveien både fredag og lørdag til denne spennende avslutningen. 

Kristiansund tennisklubb arrangerer lørdag kveld sommerfest og bankett på Boteco kjelleren fra kl 2000. Ønsker noen å møtes for en øl før denne tid er jeg sikker på at Øyvind hos Boteco ønsker alle hjertelig velkommen. Her vil vi foreta premieutdeling til vinnere og kanskje noen overraskelser?

 

Boteco serverer oss en 3 retters middag til 520 ,-kr. bestående av:

- Velkomstdrink, Prosecco Divaldobbiadene brut. 

- Forrett: Rull av Serrano skinke, cottage cheese med urter, melon og focaccia brød med oliven.

- Hovedrett: Husets lammegryte, litt spicey marinert med urter og hvitvin servert med potetstappe og grønnsaker eller torsk med pasjonsfruktsaus servert med potetstappe og salat.

- Dessert med kaffe, varm brownie og vaniljeis eller pasjonsfruktmousse.

Ta med godt humør og sørg for at vi alle får en hyggelig tennisaften sammen! 

 

#TennisForAlle 


Tilbake

Kontakt oss


Kristiansund Tennisklubb

Tennisveien 

6508 Kristiansund N

 

922 40 508 Erik Rognskaug (Klubbformann)
post@ksutennis.no


 Følg oss på Facebook
 Følg oss på Twitter

Kontaktskjema